Ugrás MyeWebsite, Fórum
Szövegszerkesztő

A szövegszerkesztő használatával számos szerkesztési lehetőséged van a bejegyzések összeállítása során.

Megtalálod az alap szerkesztő beállításokat az alábbi menüpontban:
Beállítások - Alap - Szövegszerkesztő

* FCK szövegszerkesztő indítása – szöveg szerkesztése egy egyszerű szerkesztői felületen, hasonlóan a Word-höz, HTML szerkesztői lehetőséggel.
* FCK szövegszerkesztő – a szöveg szerkesztése könnyedén lehetséges az FCK szövegszerkesztőben, amely hasonló, mint a klasszikus Word.
* Szerkesztő kikapcsolása – szerkesztés HTML kódban, a szerkesztő segítsége nélkül, a Szövegszerkesztő-HTML szerkesztő kapcsolhatóságának lehetőségével.

FCK szerkesztői funkciók – ez a szerkesztő hasonló a többi szabványos szövegszerkesztővel, beleértve a Word-öt is.
A szerkesztő segítségével formázhatod a betűtípust és a szöveget, más egyéb funkcióval együtt.Bármely beillesztett szöveg és formátum automatikusan át lesz alakítva HTML-kóddá. Ha meg szeretnéd tekinteni a végleges HTML kódot, egyszerűen kattints a WYSIWYG / HTML linkre a szerkesztő jobb felső sarkában.
Itt is létrehozhatod és szerkesztheted a HTML-kódot. Minden változtatás megtekinthető a publikált weboldalon a Mentés gombra kattintás után.

A szerkesztő jobb oldalán találsz egy sávot, melynek segítségével könnyedén beilleszthetsz képeket, videókat, térképeket, fájlokat, HTML-kódot, flash animációkat, smiley-kat (hangulatjelek) és speciális szimbólumokat.


Miután beilleszttettél egy elemet a jobb egérgombbal rákattintva tudod azt szerkeszteni.

 
© 2020 myewebsite.com Hírek GYIK Felhasználási Feltételek Impresszum